Plant van de maand

Als professionele planteninkoper ben je altijd op zoek naar unieke en kwalitatieve planten om je assortiment te verrijken. Daarom willen we je graag kennis laten maken met een ware parel uit ons aanbod: de Pilea peperomioides, beter bekend als de Pannenkoekplant. Bij Plant World onderscheiden we ons door de uitmuntende kwaliteit van deze plant en haar opmerkelijke veelzijdigheid.

De Pilea peperomioides staat niet alleen bekend om haar charmante uiterlijk, maar ook om haar ongekende duurzaamheid. Deze plant kan echt tegen een stootje, wat duidelijk te zien is aan haar stevige bladstelen. Wanneer je kiest voor onze Pilea peperomioides, kies je voor meer dan alleen een plant; je kiest voor topkwaliteit en een plantaardige metgezel die lang meegaat.

Ben je op zoek naar iets speciaals? Goed nieuws! We hebben de Pilea peperomioides nu ook beschikbaar als hangplant in potmaat 27 cm. Wees er snel bij, want deze eyecatcher is enorm gewild binnen ons assortiment. De speelse uitstraling van de hangende Pilea zal ongetwijfeld de aandacht van je klanten trekken en een ware aanwinst zijn voor elke ruimte.

Deze bijzondere plant heeft haar oorsprong in de betoverende provincie Yunnan in China en heeft sindsdien vele harten veroverd met haar unieke bladvorm en speelse uitstraling.

Kortom, de Pilea peperomioides is een must-have voor elke plantenliefhebber en een waardevolle aanvulling op jouw assortiment. Haar duurzaamheid, opvallende verschijning en hangende variant maken haar tot een gewilde keuze. Plant World biedt je de kans om deze charmante plant aan je collectie toe te voegen. Laat de Pilea peperomioides stralen in jouw winkel en laat je klanten kennismaken met de veelzijdige pannenkoekplant die opnieuw de harten verovert.

nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.