Tafelconcepten

Onze Eden Collection tafels zijn een unieke manier om onze producten te presenteren.
Wilt u ook verkooppunt worden?

Eden Collection tafelconcepten

In 2013 heeft Smit Kwekerijen Eden Collection tafelconcepten geïntroduceerd ter versterking van ons merk ‘Eden Collection’. Een concept waar we trots op zijn! De Eden Collection tafels creëren aantrekkingskracht, eenheid en overzicht in een tuincentrum. De natuurlijke uitstraling van het concept past goed bij de groene kamerplanten van Eden Collection. Door de hoge aantrekkingskracht zullen de tafels een positieve invloed hebben op de gehele groene afdeling.

De concepttafels zijn ingedeeld met meerdere vakken, het aantal vakken is afhankelijk van de potmaat. Elk vak wordt ingevuld met een plant van de Eden Collection. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er meerdere keren per jaar een nieuw aanbod gepresenteerd kan worden aan de consumenten. Consumenten worden daardoor continu verrast!

Maak uw tafel helemaal compleet met een hangplantenframe die eenvoudig op de Eden Collection tafel gemonteerd kan worden. Met dit frame kunt u de hangplanten op een mooie, passende manier presenteren bij de andere groene kamerplanten van de  Eden Collection. Omdat het frame op de tafel wordt geplaatst benut u uw vierkante meters dubbel, wat automatisch resulteert in een hogere opbrengst per vierkante meter. Een ander voordeel is dat de hele collectie bij elkaar geplaatst is waardoor de verzorging van de planten erg efficiënt gebeurt. De sfeerbeelden (die kosteloos worden verstrekt) die aan de zijkanten van het frame gemonteerd zijn dienen als inspiratie voor de consumenten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij denken graag mee!

Productgroep

Kies de productgroep
Kies de productgroep

Potmaat

Choose pot size
Plant potmaat filter

Collection

Plant collectie filter

Style

Plant stijl filter
en_GB

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.