Op 18 en 19 oktober ben je welkom op onze huisbeurs bij Plant World – West op Bospolder 22a in Honselersdijk. Ontdek de mooiste, binnen-, buiten- en mediterrane planten die op dat moment beschikbaar zijn. Ook ons eigen assortiment, van Plant World Noord en West zal uitgebreid gepresenteerd worden. 

De beurs wordt georganiseerd door Green Sales  & Promotions

Niet onbelangrijk: wij zorgen voor een fijne catering! Daarom horen we graag van je hoe laat jij en je eventuele collega’s langskomen. Wil je jezelf en eventuele collega’s meteen aanmelden?  Stuur een mailtje naar Wendy.Duijvestijn@plantworld.com met vermelding van je naam, bedrijfsnaam en op welke dag en tijd wij jou welkom mogen heten. 

Even voorstellen

ANDESCH FLOWER
Onder de naam Herbachef biedt Andesch Flower een mooi en smaakvol assortiment biologische kruiden in diverse zaai- en steksoorten. 

DIRECT SICILY
Direct Sicily is specialist in mediterrane planten uit Italië. Jaarrond is een groot aantal verschillende soorten zoals citrus, olijven, Bougainville en palmen leverbaar.

FLORIBRAS GARDEN PLANTS
Floribras Garden Plants is gespecialiseerd in het kweken van Rhodondendron, Magnolia, Camellia en Skimmia.

FLEVOFLORA
FlevoFlora teelt buiten de mooie tuin- en terrasplant Hebe Addenda®, winterbloeier Helleborus zal te zien zijn op de beursvloer.

QUALM BOOMKWEKERIJ
Kweker van breed assortiment buitenplanten zoals Buxus, Conica, diverse Heesters, Bollen en Vaste Planten

TIM VAN LEEUWEN
Met jarenlange ervaring en gedrevenheid kweekt kwekerij Tim van Leeuwen hortensia’s en poinsettia’s in de grotere potmaten.

Wij horen graag van je. Stuur een mailtje naar Wendy.Duijvestijn@plantworld.com met vermelding van je naam, bedrijfsnaam en op welke dag en tijd wij jou welkom mogen heten. 

en_GB

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.