Growing together

Plant World is een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf met een enorme diversiteit aan tropische kamerplanten. Wij zijn een groeiend bedrijf met regelmatig nieuwe vacatures. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe carrièrestap, neem dan contact op met onze HR-afdeling via de contact page.

Your ticket to the tropics?

Do you get all wild about beautiful plants? Big, small, spotted and speckled? And would you like nothing more than to work in those beautiful surroundings? 

Then this is your lucky day! Because we are looking for colleagues!

Since we are growing and the assortment is continuously developing and expanding, we are looking for enthusiasts who want to build with us. For various departments we are looking for real experts.

Will you grow with us?

Het is voor ons van groot belang dat jij je als (toekomstige) medewerker op je gemak voelt en authentiek kunt zijn binnen onze organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer jij je goed voelt, wij gezamenlijk kunnen streven naar het behalen van nieuwe doelen.

We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste individuen die met ons willen samenwerken om ons bedrijf te laten groeien en een bijdrage leveren aan het vergroenen van de wereld!

What do we offer?

Vinkje En Logo Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 146596204. Room for talent
Vinkje En Logo Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 146596204. Development opportunities in the company
Vinkje En Logo Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 146596204. De kans om elke dag te werken tussen de planten, die ook nog bijdragen aan je gezondheid
Vinkje En Logo Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 146596204. Enthusiastic colleagues
Vinkje En Logo Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 146596204. Nice challenging roles with much variation 
Vinkje En Logo Royalty Vrije Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 146596204. Relevant training courses in the industry

Productgroep

Kies de productgroep
Kies de productgroep

Potmaat

Choose pot size
Plant potmaat filter

Collection

Plant collectie filter

Style

Plant stijl filter
en_GB

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.