Ontdek ons breed assortiment hangplanten

Hangplanten dienen als blikvanger in het schap. In de teelt letten wij er dan ook op dat de hangplanten in ons assortiment mooi vol zijn, met lange ranken en goede bladbezetting. Plant World heeft vele soorten en maten hangplanten beschikbaar, hieronder een aantal toppers uitgelicht.  

Highlights Plant World Noord

Senecio Peregrinus
Ook bekend als de “String of Dolphins,” deze unieke succulent heeft bladeren die lijken op springende dolfijnen. Het opvallende label trekt de aandacht naar de plant, en vervolgens overtuigt de plant zelf om te worden verkocht. Beschikbaar in potmaat 15 cm.

Marcgravia sintenisii
Een verrijking in ons hangplanten assortiment is deze Marcgravia sintenisii. De klimmer uit Midden- en Zuid Amerika die zich vast zet met kleine hechtwortels. De verrassing zit hem in de rode groeipunten aan de ranken. Beschikbaar in potmaat 15 cm.

Ceropegia woodii
De ‘String of Hearts’ is een oude bekende in de Eden Collection en nog steeds erg gewild. Wist je dat wij ook een variagated Ceropegia woodii in ons assortiment hebben? Vraag bij onze verkoopafdeling voor de beschikbaarheid.

Dischidia op kledinghanger  
Dit item is een kant- en klaar product en wint steeds meer populariteit op het schap. Wij hebben dit arrangement beschikbaar met de 2 soorten Dischidia ‘Geri’ en haar broertje Dischidia ‘White Diamond’.

Philodendron scandens ‘Micans’
De mooie Micans is een klassieker en de ‘Lime’ variant wint steeds meer popularieit. Deze neongele hangplant zorgt voor kleur en contrast in het schap. Deze kleur was eerder uit den boze, maar we zien in de trends een comeback van lime, jeej! Beide soorten zijn beschikbaar in potmaat 15 cm.

Monstera obliqua ‘Monkey Leaf’
Voeg aan het rijtje hierboven een Monkey Leaf toe en je biedt een mooi gevarieerd aanbod met voor elke gewilde stijl wel iets geschikts. Beschikbaar in potmaat 15 cm.

Hangplantentafel
Er bestaan talloze creatieve manieren om hangplanten in een winkel te tonen, en een van de meest opvallende is de hangplantenboog die moeiteloos op een standaard tuincentrumtafel past. Onze verkopers staan klaar om je van productadvies te voorzien, en we sturen de bijbehorende banners gratis naar je toe.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer: +31 (0) 598 69 80 90 of stuur een email naar info@smitkwekerijen.nl

nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.