Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon. Ideaal voor de rustige zomerperiode, de plant kan tegen een stootje en onderstaande soorten zijn bovendien geschikt voor buiten.

Kalanchoe humilis
De paarse kleur van de prachtige Kalanchoe humilis wordt nog intenser wanneer de zon er op schijnt. De Kalanchoe vindt zijn oorsprong in warme landen in Zuid-Oost Afrika en Azië en behoren tot de vetplanten familie. De sterke bladeren slaan water op. De sterke plant is beschikbaar in de potmaten 5,5 en 12 cm.

Kalanchoe thyrsiflora
De Kalanchoe thyrsiflora staat ook wel bekend als de woestijnroos. Deze naam zegt al dat ze lange tijd zonder water kunnen volhouden. De ovale bladeren zijn grijsgroen van kleur en heeft rode bladranden. De rode kleur verspreid zich door zonlicht verder over het blad. Beschikbaar in potmaten 5,5 cm en 12 cm.

De Kalanchoe humilis en thyrsiflora zijn beide onderdeel van de Eden Collection. Deze collectie bestaat uit meer dan 60 verschillende soorten in diverse potmaten. De planten uit de Eden Collection zijn compact, sterk en uniek. Het kenmerkende etiket en de onderscheidende soorten maken het verschil in het schap.

nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.