Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren. Heb je eigen keramiek die je met onze planten zou willen verkopen? Stuur jouw keramiek onze kant op, en wij verwerken het meteen met onze planten. Neem contact op via info@smitkwekerijen.nl voor meer informatie!

Blij ei
Nieuw in ons assortiment is het vrolijke ei-potje, met de Hydnophytum papuanum en Microsorum Crocodyllus. Een perfect cadeau item met een trendy uitstraling. De gezichtspotjes zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Het arrangement wordt verwerkt in een gemengde tray in potmaat 7 cm.

  • Microsorum Crocodyllus, oftewel Croco Loco is een plant met een aantrekkelijke look. Het is een varen soort met een sterk, glanzend blad met een structuur die lijkt op de huid van een krokodil. De bladeren kunnen erg lang worden en dat oogt extra grappig als ‘lokken’ van het haar van het gezichtspotje.
  • De Hydnophytym papuanum is ook wel bekend als de doolhofplant. Dat heeft hij te danken aan het gangenstelsel in de verdikte stam. In de tropen wonen en leven hier tropische mieren in, en vormt zich een prachtig doolhof. In onze planten leven echter geen mieren, de gangen zijn leeg en vormen een stelsel.

Mand!
Bekijk ook eens onze nieuwe gemengde 12 cm arrangementen in boomschorspot of hippe mand.
De mix bestaat uit 4 diverse groene planten uit ons assortiment. Daarbij wordt rekening gehouden met een goede variatie in kleur en aansprekende vormen. De inhoud van de tray kan variëren.

Mix & Match
Wij hebben zelf een aantal mooie mixen gemaakt van pot plantcombinaties. Of je nu op zoek bent naar een levendige combinatie, een elegantie mix met sierlijke vormen of juist een modern minimalistisch arrangement, we hebben voor elke smaak wat wils.
Zelf iets samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Elke consument heeft zijn of haar unieke smaak en voorkeur en jij weet als geen ander wat perfect past bij jouw klant. Wil je meer informatie over onze mixen of heb je vragen over het samenstellen van je eigen potplantcombinatie? Onze Frontoffice staat klaar om je te helpen en te adviseren.

nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.