Plant World kondigt met genoegen de toetreding aan van Marco Vermeulen als nieuwe Algemeen Directeur. Deze benoeming markeert een cruciale stap in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Met meer dan twee decennia aan leidinggevende ervaring in de tuinbouwsector, brengt Marco Vermeulen een schat aan kennis en strategisch inzicht met zich mee naar Plant World. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol leiden van bedrijven naar nieuwe hoogten en het stimuleren van innovatie in de sector.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Plant World-team en bij te dragen aan de verdere groei van dit dynamische bedrijf,” zei Marco Vermeulen. “Plant World heeft zich bewezen als een toonaangevende speler in de kwekerijwereld, en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team om de positie van het bedrijf te versterken en nieuwe kansen te verkennen.”

Als Algemeen Directeur zal Marco zich richten op het verder uitbouwen van de merkwaarde van Plant World, het vergroten van de operationele efficiëntie en het versterken van de relaties met klanten en partners in binnen- en buitenland.  

Plant World kijkt met optimisme naar de toekomst en verwacht dat Marco Vermeulen een sleutelrol zal spelen bij het leiden van het bedrijf naar nieuwe hoogten in de dynamische markt van kamerplanten.

Directie van Plant World. Van links naar rechts: Obed Smit, John Grootscholten, Melvin van der Zeijden, Marco Vermeulen, Kees Pingen en Peter Bijl
nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.