Een aantrekkelijk nieuw concept met de liefste hangplanten

Heb je al gehoord van ons nieuwste hangplantenconcept? Het heet “Adorable little plants” en het is absoluut adorabel! Deze schattige kleine hangplanten zijn perfect voor elke ruimte en het ontwerp met 6 à 7 verschillende soorten in potmaat 10,5 cm maakt het een geweldig impulsproduct. Bovendien is de aankoopprijs relatief laag, dus het is ook een fantastisch cadeau-idee!

Unieke Stander

De standaard waar de planten in hangen is uniek. Het is een eigen ontwerp, gemaakt door de sociale werkplaats Wedeka uit Ter Apel. Dit past bij onze filosofie om met onze producten bij te dragen aan de hele maatschappij. We houden bij al onze ontwikkelingen rekening met de mens, onze producten en de planeet. De standaard heeft 4 lagen met elk vier armen, waar aan elke arm twee planten aanhangen. Er is een handleiding bijgevoegd zodat je de standaard eenvoudig in een klein half uur hebt staan. De standaard is te koop, en het is ook mogelijk de standaard 8 weken in bruikleen te gebruiken. Adorable little plants In de standaard hangen in totaal 32 planten met 6 à 7 verschillende soorten hangplanten in potmaat 10,5 cm. We zorgen voor een divers assortiment hangers en denken daarbij aan kleuren en vormen, zoals: Rhipsalis Cassutha Marcgravia Umbulata, Saxifraga Stolonifera Tricolor, Tradescantia Sweetness/Kindness/Tenderness, Kalanchoe Manginii, Sedum Tornado Peperomia Rotundifolia

Adorable hangplantenstander
Als je liever met andere soorten werkt is dat natuurlijk mogelijk. Jaarrond hebben we een breed aanbod beschikbaar van hangplanten in potmaat 10,5 cm. De hangplanten worden geleverd met een opvallend etiket in 4 trendy kleuren. Het herkenbare design komt ook terug op het bord bovenop de standaard.
Aan de slag Ben je net zo enthousiast als wij over dit mooie concept en wil je het graag in jouw winkel hebben of bestellen voor je klant? Neem dan contact op met je accountmanager of bel naar 0598698090. Je kunt ons ook mailen op info@smitkwekerijen.nl. We helpen je graag verder!
nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.