Met de samensmelting van drie kwekerijen beschikt Plant World over een aanzienlijk aantal prachtige locaties. Een van de meest recente aanwinsten is de Bonnenlaan-locatie in het pittoreske ‘s-Gravenzande.

De Bonnenlaan-locatie ging vorig jaar, in december 2022, van start met haar productie. Het oprichten van een nieuwe locatie brengt altijd de nodige uitdagingen met zich mee. Het opzetten van diverse nieuwe gewassen vergt veel inspanning, maar na een half jaar kunnen we met trots zeggen dat we goed op weg zijn naar succes.

Op deze lichte locatie worden diverse plantensoorten geteeld, waaronder de Begonia rex Magic Colours, de Chlorophytum, de Peperomia, de Tradescantia en als seizoensgebonden , de Hydrangea.

Ontwikkelingen

Elke dag zet ons gepassioneerde team zich vol enthousiasme in om de verschillende plantensoorten zorgvuldig voor te bereiden en tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.

Bovendien streven we ernaar om in de nabije toekomst steeds meer rechtstreeks vanuit deze locatie te leveren. Door directe levering kunnen we een nog hogere kwaliteit waarborgen en de levertijden verkorten. Dit is een veelbelovende stap voorwaarts in onze voortdurende inspanningen om een goede service te bieden.

nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.