Over Plant World

Plant World is ontstaan uit de combinatie van Van der Arend Tropical Plantcenter, kwekerij JoGrow en Smit Kwekerijen. Lees hier meer over ons bedrijf. 

Plant World

Plant World is voortgekomen uit een krachtige combinatie van gerenommeerde bedrijven: Van der Arend Tropical Plantcenter, JoGrow, Kwekerij Hoefnagels en Smit Kwekerijen. De huidige directie van Plant World bestaat uit Obed Smit, John Grootscholten, Melvin van der Zeijden, Marco Vermeulen, Kees Pingen en Peter Bijl. 

Ons brede assortiment van (sub)tropische planten en mediterrane bomen, veelal beschermd door kwekersrecht, maakt ons uniek en stelt ons in staat om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden.

Smit Kwekerijen - kas

Missie van Plant World

Onze missie is unieke planten bij mensen thuis brengen voor meer welzijn en woonplezier. Dit doen wij met passie en liefde, en door dagelijks onze kennis en kunde in te zetten bij het kweken van onze planten.

Met kwekerijen in het Westland en Groningen bedienen wij klanten in heel Europa en daarbuiten. Duurzame relaties zijn voor ons van groot belang, zowel met onze medewerkers en leveranciers als met onze klanten. Daarnaast staan wij open voor samenwerkingen op het gebied van groei en ontwikkeling van concepten.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van teelt en ontwikkeling zorgt ervoor dat wij kwalitatieve en unieke groene kamerplanten op de markt brengen, waarmee wij onze klanten regelmatig weten te verrassen. Dankzij ons streven naar continue verbetering, werken wij voortdurend aan het optimaliseren van onze teeltmethoden, zodat het proces nog beter en duurzamer wordt. Bij Plant World kunt u rekenen op een betrouwbare en kwalitatieve partner voor uw groene behoeften.

It's here to discover

Bent u op zoek naar hoogwaardige planten die zich onderscheiden door hun kracht en kwaliteit? Zoek dan niet verder dan de uitgebreide collectie van Plant World. Onze planten zijn van de hoogste kwaliteit en zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

 

Het ontstaan van Plant World

2020 - Toetreding Synergia
Het ontstaan van Plant World.
2021 - Van der Arend
Participatie in Van der Arend Tropical Plantcenter - maart
2021 - Toetreding JoGrow
Fusie met JoGrow In gebruik nemen van een nieuwe kas Papelaan (Monster) - september
2022 - Bouwen aan Plant World
Ingebruikname van de nieuwe kas Bospolder (Honselersdijk) - april. Overname kwekerij Hoefnagels - juli.
2022 - Verdere bouw aan Plant World
Fusie met Smit Kwekerijen - augustus. Ingebruikname van de nieuwe kas Bonnenlaan ('s Gravenzande) - november.
2023+ Optimalisatie
Focus op synergievoordelen en integratie. De marktleider in (sub)tropische kamerplanten en winterharde palmen.

Productgroep

Kies de productgroep
Kies de productgroep

Potmaat

Kies de potmaat
Plant potmaat filter

Collectie

Plant collectie filter

Stijl

Plant stijl filter
nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.