Groot assortiment

Plant World is een moderne potplantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van unieke, sterke en trendy rassen. We halen graag de natuur uit alle delen van de wereld onze huiskamer in.

Onze soorten ook in uw kwekerij?

Onze kwekerijen zijn gevestigd in het Westland en in Groningen, vanuit waar we klanten in binnen- en buitenland bedienen. Wij hechten waarde aan duurzame relaties met onze medewerkers, leveranciers en klanten. We zijn betrokken en werken graag samen aan groei, verduurzaming en conceptontwikkeling.

Een voorbeeld van verduurzaming en conceptontwikkeling is ons Young Plants programma waarmee we een aantal jaren actief zijn. Dit programma houdt in dat we jonge stekken en pluggen (van o.a. onze Eden Collection) leveren aan binnen- en buitenlandse kwekers. Zij kweken onze pluggen en stekken daarna zelf op tot volwassen planten. Kwekers als J & P ten Have, Forever Plant Group, Lundager, Gartenbau Klein en Fertiplant maken al geruime met succes deel uit van dit programma. Ook werken wij samen met D.S. Cole Growers en Costa Farms die in Amerika gevestigd zijn. 

Uw voordelen

Welke voordelen heeft een partnership met Plant World?

  1. Wij geloven in het local for local concept, waarbij lokale partijen planten kweken voor hun klanten in plaats de planten te importeren. Dit is goed voor het milieu en voor de lokale economie. Ook staat verduurzaming in het consumentenlandschap steeds hoger in het vaandel. 
  2. Met een partnership kunnen we meer differentiatie in de markt aanbrengen, bijvoorbeeld door het aanbieden van PBR-rassen en nieuwe potmaten.
  3. We kunnen u in contact brengen met onze klanten of samen nieuwe klanten bedienen om ze beter van dienst te zijn met lokaal geteelde soorten.
  4. Wij kunnen u ondersteuning bieden in de vorm van marketingmateriaal en teeltkennis.
  5. U werkt samen met een stabiele partner die meer dan 35 jaar ervaring heeft in het succesvol telen van groene kamerplanten. 

Productgroep

Kies de productgroep
Kies de productgroep

Potmaat

Kies de potmaat
Plant potmaat filter

Collectie

Plant collectie filter

Stijl

Plant stijl filter
nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.