Unieke tafelconcepten

Wij bieden een groot assortiment aan kamerplanten, waardoor u gemakkelijk bij één kweker een breed en afwisselend aanbod kunt samenstellen voor uw tuincentrum. Ook zorgen wij voor eenheid en meer verkoop van groene kamerplanten door onze Eden Collection tafelconcepten. Meer weten? Lees verder. 

Groot assortiment planten

Speciaal voor tuincentra hebben wij de Eden Collection. De Eden Collection is de naam van onze unieke collectie van groene kamerplanten die onderscheidend en aantrekkelijk zijn. De collectie bestaat uit een variatie aan plantenfamilies en potmaten, waardoor er voor elke klant een oplossing is. Wilt u meer weten over de Eden Collection, klik dan hier

Wij bieden een groot assortiment aan kamerplanten, waardoor u gemakkelijk bij één kweker een breed en afwisselend aanbod kunt samenstellen voor uw tuincentrum. De planten leveren wij op de dag en  veiling naar keuze. Daardoor verkoopt u altijd verse en frisse groene kamerplanten.  

Klant worden? Neem contact met ons op!

Unieke tafelconcepten van Smit Kwekerijen

Maatwerk door eigen plan

Om een optimale aantrekkingskracht voor de tafels te creëren worden de tafels gevuld met een variatie aan planten. De planten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kleur en grootte van het blad. Het aantal vakken op een concepttafel is afhankelijk van de potmaat. Het brede assortiment van Eden Collection maakt het mogelijk om meerdere keren per jaar een nieuw aanbod aan uw klanten te presenteren. De Eden Collection concepttafels zijn daarom een verrassing voor iedereen!

Wilt u ook een schappenplan dat past bij uw tuincentrum?
Neem dan nu contact met ons op!

Unieke tafelconcepten

Bent u op zoek naar een manier om eenheid te creëren in uw tuincentrum met kamerplanten en wilt u meer verkopen? Bij ons vindt u unieke tafelconcepten die zorgen voor eenheid. Het is bewezen dat deze tafels zorgen voor meer verkoop. De banners creëren een natuurlijke en overzichtelijke uitstraling die de aandacht trekt van de consumenten. Wij bieden twee tafelconcepten aan: 1) Eden Collection 2) Eden Specials. 

Unieke tafelconcepten van Smit Kwekerijen

Bewezen succes van de Eden Collection concepttafels

‘’De tafels trekken veel aandacht, waardoor de verkopen van de Eden-tafels het hele jaar lekker doorlopen. Ze hebben een A1 locatie in onze winkel en de planten zijn van topkwaliteit, wat zich vertaald in een uitstekende omzet per plantentafel! Met het nieuwe design zijn de banners weer toekomst-proof. Vooral met onze antracieten tafelranden komen ze goed tot hun recht.’’

Maarten Kester, Tuincentrum Ockenburgh

Productgroep

Kies de productgroep
Kies de productgroep

Potmaat

Kies de potmaat
Plant potmaat filter

Collectie

Plant collectie filter

Stijl

Plant stijl filter
nl_NL

Inloggen

Registeren

Wilt u zich aanmelden bij onze website om toegang te krijgen tot beeldmateriaal etc? klik dan op de knop hieronder. Wij zullen na de aanmelding uw account activeren waarna u via het menu bovenin toegang heeft tot de beeldbank.